| Serasi dengan Mozilla Firefox dan Google Chrome sahaja |

| Soal-Jawab iT | www.mycetc.blogspot.com |

< Bicara Teknikal \ Masalah Perisian \ Perkakasan \ Teknologi Dulu & Kini \ Sejarah >

Tuesday, March 26, 2013

Selamat Datang Ke Blogspot IT P.P.A.P


Meja kerja dan sebahagian peralatan harian yang digunakan

Assalam mualaikum dan Salam sejahtera....

Tujuan saya buat BLOG ni cuma nak kongsi ilmu dengan anda semua.. Setiap tajuk-tajuk yang ada dalam BLOG ini adalah berpandukan kepada soalan yang biasa diajukan sesiapa sahaja  kepada saya. BLOG ini masih diperingkat permulaan dan masih banyak nota-nota yang belum sempat di update oleh kerana menumpukan kepada tugas hakiki.

Nota ringkas ini, saya mulakan dengan yang basic dahulu, kemudian akan ditambah pula dengan yang advance serta lebih extreme supaya semua peringkat pengetahuan dapat dikongsi bersama.



Anda boleh emelkan soalan kepada : mycetc1944@gmail.com dan soalan anda akan saya paparkan di BLOG ini. Dengan cara ini, lebih banyak soalan dan jawapan akan dapat kita kongsi bersama.

Anda juga boleh memberi komen atau bertanyakan soalan di ruangan ShoutBox yang telah disediakan.


9 comments:

  1. OK SENANG NAK PRAKTIKKAN

    ReplyDelete
  2. salam bro shah, aku kenal ko...sama blajar dulu lah oitt..aku fendi. bagus ar ko create blog...

    --fendi shah alam--

    ReplyDelete
  3. emmm cam br jer. ok jugak!. post lar lg nota2, kitorang nak copy..hihi. cetc tu ape? iqa poly.

    ReplyDelete
    Replies
    1. maksud CETC belum sedia untuk di beritahu...
      boleh je copy nota2 ni....silakan...

      Delete
  4. blog ni bagus. bole x post psl notebook? contohnya jenama yg baik. masalah2 dia. cara nk tahu simtom2 nak rosak. TQ

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh lihat di entry ini...
      http://mycetc.blogspot.com/search/label/Laptop%20Pilihan%20Saya

      Delete
  5. bole x kasi no.fon? emel pn takpe. aku skrg byk assignment, arghhh tension!!

    ReplyDelete
  6. anda boleh juge emel ke mycetc1944@gmail.com. terima kasih semua kerana sudi baca isi kandungan blogspot ini...

    #nota
    kekangan tugas hakiki menghalang untuk menaip nota pada 'situasi selesa'

    ReplyDelete
  7. shah komputer makin slow..why????shah nk bli tab..tp pening nk bli yg murah..tp terbaik..

    ReplyDelete



Sila komen, soal atau pendapat. Gunakan Anonymous jika tiada akaun google!

- Hakcipta Terpelihara Mycetc | Dikuasakan oleh Pemproses AMD FX 8cores | 2008 - 2015 -